خوشحالم که دارم می بینم تکنیکهای یادگیریم داره جواب می ده

  • خیلی مهم هست که شما از بالا به پایین مسئله رو یاد بگیرید، کلاس رفتنها، یادگیری برخی علوم پرکاربرد (مثل آمار احتمال) و ریاصیات که نگاه انتزاعی به مسائل دارند. خوندن تاریخچه و مقدمه و نگاه کردن فیلمهای آموزشی (توتریال) همه کمک می کنند که شما بفهمید مسئله چیه و شما کدوم قسمت ماجرا هستید و یا هر مطلب و مقاله ای توی چه حوزه ای داره بحث می کنه
  • ساده سازی و خلاصه سازی. مثلاً شاید کلی میکسچر مدل و یا EM و یا حتی خود ML برام سوال بود که اینا دیگه چین. ولی وقتی طبقه بند بیز می گه که نیاز به احتمال یا تابع چگالی احتمال هر x به شرط کلاس داره، همه این روشها می خوان از روی یک مجموعه داده این تابع چگالی احتمال رو تخمین بزنند. یعین ساده شده کلیت و هدف ماجرا همینه. حالا این یک مثال بود.
  • این جور دیدها به تو ابزار تفکر و بیان بهتری می ده. اینجور کلیتها بهت کمک می کنه که مسائلی که قبلاً با ایده های شهودتی خودت حل می کردی را حالا با یک سری ابزار که باز برات شهودی و ملموس شدند حل کنی و در نتیجه ایده های بیشتری به ذهنت باید
  • برای اون بحث خلاصه سازی همیشه با خودت حرف بزن. نکته ای رو گرفتی رو دوباره به مطالب قبلی ربط بده و تصویر ذهنیت رو به قولی آپدیت (به روز) کن. 
  • همینطور تصور کن که می خوای این مطالب رو به کسی ارائه کنی. می فهمی چه حوزه ها و سوالاتی از جا افتاده و وقتی باز به همون روش بالا به پایین سروقت مقدمات و ویدئوها بری کلی دید بهت اضافه می شه و مسئله روشن تر و روشن تر می شه و حتی حوزه های جدیدی برات باز می شه.
احتمال ,سازی ,حوزه ,مسئله ,چگالی احتمال ,تابع چگالی ,خلاصه سازی ,تابع چگالی احتمال منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تحول دوباره کشاورزی چی بگم آخه ForooshGahSaz معرفی کالا فروشگاهی رئال مادرید دانلود جدید خرید بهترین جا مایع چشمی